Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dijous, 19 de novembre del 2015

RECUPERACIÓ DE L'ACCIDENT CEREBROVASCULAR I REHABILITACIÓ

RECUPERACIÓ DE L'ACCIDENT CEREBROVASCULAR I REHABILITACIÓ
Publicat el 18 NOVEMBRE 2015 13:04 per ADMINISTRADOR
[TRADUCCIÓ GOOGLE TRADUCTOR]
Supervivents d'accidents cerebrovasculars poden beneficiar enormement de la teràpia, tot i que algunes discapacitats poden ser permanents.
Lesions per un accident cerebrovascular pot canviar la forma en què et mous, sentir, pensar o parlar cervell. Els efectes són majors just després de la cursa.
Amb el temps, la majoria de la gent va a fer millores.
Programes de rehabilitació de l'accident cerebrovascular poden ajudar, encara que rehabilitació de l'accident cerebrovascular no "cura" o revertir el dany cerebral.
Els objectius de la rehabilitació de l'accident cerebrovascular són per ajudar a supervivents d'accidents cerebrovasculars viure el més independentment possible mentre s'ajusta a les noves limitacions.
Rehabilitació en general comença a l'hospital, en un dia o dos de la cursa. Rehabilitació de l'accident cerebrovascular pot continuar durant mesos o fins i tot anys després de sortir de l'hospital.
Els tipus de tractament dependran de quines parts del cervell es van danyar durant la carrera.
Supervivents d'accidents cerebrovasculars poden requerir:
La teràpia de la parla
La fisioteràpia i entrenament de força
La teràpia ocupacional (habilitats re-aprenentatge necessaris per a la vida diària)
L'assessorament psicològic
Logopèdia Després Stroke
Supervivents d'accidents cerebrovasculars poden tenir problemes per parlar, la recerca de paraules, o entendre el que altres persones estan dient. Això es coneix com afàsia.
Patòlegs del llenguatge ajuden a les persones amb afàsia tornar a aprendre com utilitzar el llenguatge i la comunicació.
La teràpia pot incloure paraules que es repeteixen, així com exercicis de lectura i escriptura.
Fisioteràpia Després Stroke
La apoplexia pot causar problemes amb el moviment. Paràlisi o pèrdua de la funció muscular, és comú després de l'accident cerebrovascular - especialment en un costat del cos.
La teràpia física pot ajudar a supervivents d'accidents cerebrovasculars a recuperar la força, la coordinació, l'equilibri i el control del moviment.
Teràpia Ocupacional Després Stroke

Els terapeutes ocupacionals o infermeres de rehabilitació poden ajudar a supervivents d'accidents cerebrovasculars tornar a aprendre algunes de les habilitats que necessitaran per tenir cura de si mateixos després d'un accident cerebrovascular.
Infermeres de rehabilitació poden ajudar a supervivents d'accidents cerebrovasculars a manejar la seva cura personal, com banyar-se i rentar.
També poden ajudar amb la teràpia per recuperar la continència (control dels moviments d'intestí i bufeta) després d'un accident cerebrovascular.
Els terapeutes ocupacionals poden ajudar a supervivents d'accidents cerebrovasculars tornar a aprendre com fer activitats com ara la preparació dels menjars, netejar la casa, i la conducció.
Assessoria Psicològica Després de Carrera
La apoplexia pot causar canvis químics en el cervell que afecten la forma en què una persona pensa, sent i es comporta.
Alhora, rehabilitació de l'accident cerebrovascular pot ser un procés llarg i difícil.
Fins i tot després de la rehabilitació és completa, la majoria dels supervivents d'accidents cerebrovasculars es viuen amb alguna lleu a moderada discapacitat.
Molts supervivents d'accidents cerebrovasculars requeriran conselleria de salut mental i medicaments per ajudar a abordar qüestions com ara la depressió, l'ansietat, la frustració i la ira.
És important identificar i tractar problemes de salut mental com la depressió a l'inici del procés de recuperació.
Supervivents d'accidents cerebrovasculars que estan deprimides poden ser menys propensos a seguir endavant amb els plans de carrera de rehabilitació i tractament.
On pot un pacient amb ictus Obtenir Rehab?
Abans de sortir de l'hospital, un treballador social de l'hospital es reunirà amb vostè i la seva família per avaluar quin tipus de programes de rehabilitació i de viure la situació que necessitarà mentre es recupera d'un vessament cerebral.
Alguns tipus comuns de programes i instal·lacions d'accident cerebrovascular inclouen:
Instal·lacions per a pacients hospitalitzats o en lactància (Aquestes instal·lacions ofereixen rehabilitació i atenció les 24 hores.)
Instal·lacions per a pacients ambulatoris (pacients sovint passen diverses hores al dia en un centre d'activitats de rehabilitació, però tornen a casa a la nit.)
Programes basats en la llar (terapeutes entren a la casa.)
Fonts
Publicar temps full de rehabilitació, l'Institut Nacional de Trastorns Neurològics i Accidents cerebrovasculars
La depressió i els accidents cerebrovasculars, l'Institut Nacional de Salut Mental
Traç i el llenguatge, l'American Stroke Association
Directrius recuperació de l'accident cerebrovascular, l'Associació Americana del Cor Associació / American Stroke
Stroke survivors can benefit enormously from therapy, though some disabilities may be permanent. Brain injury due to stroke can change the way you move, feel, think, or speak. The effects are great…
CUREBANK.INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada