Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dissabte, 14 de novembre del 2015

11 PASSOS PER ACCELERAR LA RECUPERACIÓ DESPRÉS D'UN ICTUS

http://curebank.info/11-steps-to-speed-up-recovery-after-a-stroke-with-pictures/

11 PASSOS PER ACCELERAR LA RECUPERACIÓ DESPRÉS D'UN ICTUS - AMB FOTOS [Taducció: Google]
Publicat el 13 NOVEMBRE 2015 13:54 per ADMINISTRADOR

Si una persona propera a vostè recentment va patir un vessament cerebral, que poden estar experimentant diferents efectes, depenent de l'àrea del cervell que ha estat afectada. Alguns pacients perden la memòria o el vocabulari, la capacitat de parlar, caminar, a propòsit moure una o diverses de les seves extremitats (braços, cames, mans o peus), o alimentar-se. Els següents passos poden ajudar a ajudar a la seva recuperació.
Passos

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 1
Visita i parlar amb la persona sovint. Per a molts pacients, ia les persones que estan a prop amb el en la seva vida diària pot ajudar a recordar els records formats abans que passés l'accident cerebrovascular. A part d'això, els pacients amb una bona xarxa de suport emocional i una actitud positiva en general, tenen una millor oportunitat de curació també. Mostrant el seu amor i suport ajuda al seu ésser estimat regenerat, així com sigui possible.

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 2
Porti fotos amb vosaltres. Igual que en el punt esmentat anteriorment, recordant a la persona de la gent, les mascotes i els esdeveniments en la seva vida abans de la cursa pot ajudar a restaurar la memòria, així com facilitar l'accés a les habilitats d'aquesta persona utilitza. Si no pots visitar amb freqüència (tots els dies seria més beneficiós), demani al personal mèdic per mantenir les fotos a prop i mostrar al seu ésser estimat diari. Escriu els noms de les persones en la imatge en la part posterior, és a dir, "l'aniversari de Dave. Dave és el teu fill. Ell té 20 anys i és la celebració del seu gos, Rex ".

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 3
Estimular la memòria a llarg termini. Porta records de fa molt temps per ajudar al cervell a restablir les connexions sinàptiques. Això vol dir que canta cançons de bressol a la persona sabia quan eren petits, per exemple, o mostrant-fotos de la infància. El més familiar que la memòria estigui, millor.

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 4
Parli amb ells com a qualsevol altra persona. No assumeixi que només perquè el seu ésser estimat no pot parlar o té problemes per comunicar-se, perquè no t'entenen o que es vegin afectats mentalment. Molts pacients amb ictus tenen la capacitat mental complet, però poden experimentar "bloquejat en la síndrome", el que significa que no poden parlar o expressar al seu entorn. És terrible ser plenament conscients mentalment i ser tractat com un nen o una cosa. Tractar-los amb el mateix respecte que abans i assumeixen que ells t'entenguin.

Accelerar la recuperació després d'un cop Pas 5
Aprendre sobre l'afàsia. Si el seu ésser estimat pot parlar, ell o ella pot patir d'afàsia. Això vol dir que tenen la intenció de dir una paraula, però una connexió de "equivocat" en el cervell fa que utilitzen un altre, que poden o no estar relacionat amb el tema que estan tractant de parlar. La paraula correcta és "bloquejada" en el seu vocabulari. Per exemple, pot ser que vulguin veure la televisió, i en repetides ocasions dir "show" i alhora ha indicat una forma quadrada amb les mans. No obstant això, podrien significar per dir "TV" i sortir dient "exacta" en el seu lloc, que no té relació òbvia a la televisió. Sovint és difícil saber si el pacient afàsia utilitzeu paraules similars a insinuar el que necessiten o no. Quan a esbrinar què és el que estan tractant de dir, en general no tenen problemes per repetir la paraula correcta. Però, podria prendre un munt d'exercici perquè sigui compromès amb la memòria. Sigues pacient. Tingueu en compte que la seva capacitat de comprendre que vostè i construir opinions és encara completament intacte.

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 6
Ajudar en la teràpia física. El seu ésser estimat el més probable és que hagi de fer exercicis per recuperar la seva capacitat física. Les connexions neurològiques del cervell a les extremitats es consideren un "carrer de doble sentit", el que significa que tot i que el pacient pot no ser capaç de moure voluntàriament una certa part del cos, movent per a ells per recollir-lo i fer el moviment, mentre que demanant-los que la imatge de fer-ho a l'ull de la seva ment també pot ajudar a donar suport a la recuperació. El progrés individual és fortament depenent de la intensitat de la lesió cerebral sostinguda.

Accelerar la recuperació després d'un ictus Pas 7
Més informació sobre la teràpia de recuperació del trauma. Tenir un cop no només causa física, però el trauma emocional en el pacient i el seu entorn. El seu ésser estimat està experimentant intensos sentiments d'impotència física, que és un cop dur per a algú que sempre ha estat autosuficient. Ells estan sent atesos per estranys a l'hospital, que pot o no pot entendre les seves necessitats. Han de demanar les coses que solien ser capaç de fer quan volguessin. Si tenen problemes amb la comunicació, que experimentar intensa ansietat per fer-se entendre. Si ells estan sent tractats com un nen o un "vegetal", això condueix a una intensa ira, la frustració, la tristesa i la desesperació. Troba un psicòleg o terapeuta especialitzat en la recuperació del trauma, més precisament "teràpia experiència somàtica". Això pot ajudar els pacients amb una lesió traumàtica i ajudar a fer front als canvis que ha provocat per ells.

Accelerar la recuperació després d'un cop Pas 8
Facin coses junts que el seu ésser estimat gaudeix. Malgrat que no podria ser capaç de moure de manera independent, tracta de crear experiències que vinculen amb gustos de la persona abans de la cursa. Per exemple, si el seu ésser estimat era un rocker / motociclistes, conduir el seu / la seva motocicleta a l'hospital i obtenir permís per prendre ells fora (si estan prou bé com per fer això) per veure i tocar la moto. Parlar de records compartits relacionats amb motocicletes, si pot. El poderós record positiu pot donar lloc a una gran quantitat de progrés. Quan el ésser estimat està prou bé per fer-ho, ajudar-los a participar (per exemple, mitjançant el lloguer o la compra d'un subproducte de la carreta i prendre al llarg quan vostè i / o altres amics motorista va per un passeig).

Accelerar la recuperació després d'un cop Pas 9
Inclogui el seu ésser estimat en les activitats i la vida quotidiana. Després extrems d'hospitalització, inclogui el seu ésser estimat en les activitats del dia a dia tant com sigui possible. Això no només ajudarà a recuperar-se més, però crear una actitud positiva i ajudar-los a gaudir de la vida. Les condicions de vida poden ser diferents i poden necessitar ajuda, un seient de dutxa, un bastó, o d'altres elements per facilitar les tasques diàries, però la seva vida no ha acabat.

Accelerar la recuperació després d'un cop Pas 10
Motivar, però no reclamis. No hi ha garantia per a una recuperació completa després d'un accident cerebrovascular. Mai assumeixi que el seu ésser estimat "ha d'estar caminant per ara" o sentir ressentiment cap a ells pel seu nivell d'habilitat. No van triar aquest canvi en la seva vida, o per ser depenent de la bona voluntat d'altres per satisfer les seves necessitats. Motivant-los a mostrar l'amor, l'acceptació completa, i el coneixement que estan sent la mateixa persona a l'interior, l'ajudarà a evitar la depressió o fer front al seu propi dolor per la pèrdua dels plans i somnis que ara poden haver de canviar.

Accelerar la recuperació després d'un cop Pas 11
No pensi o digui "Ell / Ella no pot". Igual que en l'exemple anterior de la motocicleta, tot diversió a la vida encara es pot fer. Pot ser que sigui diferent a l'anterior, però mai impossible. Si el seu ésser estimat gaudir bicicleta abans, però el seu equilibri està massa deteriorada per l'ús d'una bicicleta, aconseguir que un tricicle. Si els seus peus no es quedaran en els pedals, ajudar-los a sortir amb els llaços de velcro. Si només tenen destresa en els dits de la mà dreta, poseu la seva campana i els frens a la dreta i connectar-los de manera diferent. Qualsevol cosa que els permet participar en activitats que els agrada els ajudarà a obtenir, així com els sigui possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada