Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Video Dia mundial de l'ictus 2015

https://youtu.be/8beY6xTwDzA


A l'Associació Sobreviure a l'ictus de Tarragona hem creat aquest vídeo per conscienciar a la gent d'aquesta enfermetat. Qualsevol persona està jugant a la loteria de l'ictus i, malauradament, un 1 de cada 6 espanyols cau en ella. Les seqüeles poden ser vàries, però amb l'ajuda de professionals, amics i familiars se'n pot tirar endavant.
L'Associació Sobreviure a l'ictus serveix de punt de trobada per tots els pacients, cuidadors i la gent que vulgui tota la informació sobre què és un ictus, companyia en la lluita de la recuperació, consells i aportar valors als pacients que estan passat per aquest tràngol.
Trobaràs tota la informació al nostre Facebook:https://www.facebook.com/Associació-Sobreviure-a-lictus-Ta…/
Al nostre espai web: http://ictustarragona.blogspot.com.es
I contactar amb nosaltres al mail: ictustarragona@gmail.com
Recorda, comparteix per unir-te a la nostra causa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada