Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dilluns, 5 de gener del 2015

Las mejores apps para entrenar tu cerebro

http://www.elandroidelibre.com/2015/01/las-mejores-apps-para-entrenar-tu-cerebro.html?utm_content=buffera4e33&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer


Ens agraden els  jocs cerebrals? La investigació mancada de beneficis
Dos paragraf resumeixen l'article força interessant per nosaltres (supervivents a un ictus): 

  • El que sembla clar és que el cervell roman mal·leable fins i tot en la vellesa, estan pendent de nova informació, processant-la i provocant noves neurones.
  • Qualsevol exercici mental - aprenentatge d'una llengua, navegar en un nou entorn, i, sí, fins i tot jugant jocs d'ordinador disponibles al mercat, "produirà canvis en els sistemes neuronals que donen suport l'adquisició de la nova habilitat"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada